Lasbenodigdheden

Op de webshop van De Groot bieden we ook professionele lasapparatuur aan. We vinden het belangrijk dat u gecertificeerde apparaten en dito veiligheidsproducten gebruikt tijdens uw werk. Voor onze webshop selecteren we uitsluitend producten met een goede reputatie. Ons assortiment bestaat uit producten van Migatronic lasmachines, Jackson lashelmen,  De Vlamboog lasbenodigdheden, Teka lasafzuiging en Esab lastoevoegmaterialen/apparatuur. Dit zijn topmerken in de laswereld. Het assortiment vullen we regelmatig aan met nieuwe lasartikelen. 

Wij zijn onder andere dealer van:

logo migatronic kopie

Migatronic biedt diverse lasmachines voor Mig/Mag, Tig en elektroden lassen. Bel 076 5410720 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor het actuele aanbod

 

logo jackson kopie

Daarnaast zijn we dealer van de automatische lashelmen van het merk Jackson. Instelbaar van kleur 9-13. Geschikt voor Mig/Mag, Tig en elektroden lassen. De beste lashelm in zijn soort.

 

logo vlamboog kopie

De Groot verzorgt de complete levering van de producten van De Vlamboog; een lijn met lasaccessoires en gecertificeerde persoonlijke beschermingsmiddelen.

 

logo teka

Teka behoort tot de meest toonaangevende producenten van afzuig- en filterinstallaties voor rook en stof in Europa. De installaties worden vooral bij de thermische metaalverwerking ingezet zoals : lassen, slijpen, snijden laserbewerking enz.

 

logo esab

ESAB is wereldwijd leider in de productie van las- en snijapparatuur en toevoegmaterialen. De innovatieve, alom befaamde apparaten en oplossingen worden ontwikkeld op basis van de input van onze klanten en gebouwd op basis van de kennis en ervaring van een wereldwijde leider op het gebied van productie.